Ahoj, s blogem se stěhuji na své soukromé stránky, tudíž dále budu pro vás na blog.lafi.cz. Zachovejte mi přízeň, díky :)

Pečivo

2. listopadu 2013 v 15:21 | Lafi |  Vaření
Donedávna jsem pořád nebyl spokojený s domácím pečením hlavně italského bílého chleba focaccia, čili hezky česky fokáča.


I když jsem všechno udělal (alespoň jsem si to myslel) podle Itala, výsledek byl už krátce po upečení hlavně na povrchu dost tvrdý. Sice fokáča vydržela klidně týden, ale na ukousnutí aby měl člověk pomalu zbíječku.
Až jsem přišel na webu Menu domů na recept na burgrové housky a zkusil ho. Už první várka mě mile překvapila. Při dalším pečení zbývalo už jen vypilovat techniku a úžasné bulky byly na světě. Výroba je sice náročná na čas, ale zase u plotny nemusí být člověk pořád. Díky Koko za recept.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 JiHei - Fotografie JiHei - Fotografie | E-mail | Web | 15. listopadu 2013 v 18:47 | Reagovat

Domácí pečivo jsem ještě nezkoušela a vlastně ještě ani neochutnala. Jsi šikovnej...:)

2 Lafi Lafi | 15. listopadu 2013 v 19:14 | Reagovat

[1]: Díky! Domácí pečení doporučuju všema dvaceti, alespoň jednou za čas. Jednou zkusíš a už nechceš jinak :-) Taky získáš srovnání s "marketovými" výrobky, a to je myslím neocenitelná zkušenost.

3 Anas Anas | E-mail | Web | 10. ledna 2014 v 12:52 | Reagovat

Thanks for counbirtting. It's helped me understand the issues.

4 AndreyJuify AndreyJuify | E-mail | Web | 11. února 2017 v 22:56 | Reagovat

Мужчины и Женщтны Узнайте все о своем здоровье и самым важном аспекте
в своей жизне
дженерики виагры сиалиса    http://levitrasialis.blogspot.ru/search?updated-max=2017-01-17T00:06:00-08:00&max-results=20&start=20&by-date=false

5 AndreyJuify AndreyJuify | E-mail | Web | 16. února 2017 v 16:37 | Reagovat

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama